Z začetkom februarja smo postali uradni prodajalec firme ESU – Electronic Solutions Ulm. ESU je nemška firma, ustanvoljena leta 1999 in se je v tem času proslavila s kvalitetnimi digitalnimi dekoderji za kontrolo vlakov. Tako sta zelo znana produkta LokPilot (digitalni dekoderji) in LokSound (zvočni digitalni dekoderji), ki lahko podpirajo praktično vse možne protokole digitalnega upravljanja: DCC, M4/mfx, Motorola (MM), Selectrix (SX), ki so na voljo v različih velikostih primernih za vgradnjo v modele v N sistemu, TT, H0 in tudi večje. Dekoderji so na voljo z vsemi priključkih po NEM standardih: 8-polni NEM 652, PluX22, 21 MTC, Next18 kot tudi samo z žicami za lastno vgradnjo. Seveda je med njihovo ponudbo možno najti tudi digitalne centrale (ECoS), mobilne upravljalce ter dekoderje za kretnice, signale itd.

Poleg tega ponujajo tudi zelo kvalitetne modele pri katerih zlasti lokomotive odlikujejo različni dodatki kot so različne osvetlitve (kabina, motorni prostor, podvozje), generatorji dima (dizelske lokomotive), dviganje in spuščanje odjemnikov toka (električne lokomtoive itd.).

Celoten program je na voljo na njihovih spletnih straneh: katalog v nemškem jeziku , katalog v angleškem jeziku in cenik 2022

Večina digitalni dekoderjev kot tudi ostalih dodatkov za vodenje je na zalogi. Nudimo možnost programiranja LokSound dekoderjev z zvokom in pomoč pri vgradnji.